26 Haziran 2014 Perşembe

Çağlayan Güvenlik Kamerası

Çağlayan Elektrik ve Elektronik Güvenlik Sistemleri, uzun yıllardır konya güvenlik kamerası sektörünün içerisinde yer almakta, iş ve yaşam alanlarınızın korunmasına yardımcı olmaktadır. Yılların vermiş olduğu deneyimi, bilgi ve birikimi ile daima müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma tarzı benimseyen firmamız, en iyi güvenlik sistemleri markalarının satışını gerçekleştirmektedir.

Sadece Konya'da değil, birçok ilde çeşitli projeleri başarıyla gerçekleştiren Çağlayan Güvenlik, konya güvenlik kamerası adı altında hakettiği saygınlığı kazanmıştır. Deneyimli personeliyle işini en iyi şekilde yapan firmamız, satış ve montaj konularının yanısıra, satış sonrası vermiş olduğu  destek sayesinde birçok müşterimizin güvenini kazanmayı başarmıştır.

Ürün portföyünde birçok bilindik markalara yer vermekle birlite, kullanılan ürünlerin en son teknoloji ile donatılmış olmasına özen göstermekteyiz. Sizde iş ve yaşam alanlarınızı güvence altına almak ve konya güvenlik kamerası kampanyalarımız hakkında bilgi almak istiyorsanız iletişim adresimizden bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder